Missie:
Een creatieve plek creëren waar talentvolle acts en producers samenwerken om authentieke muziek te maken

Visie

Het centrale punt

Bij BOEM staat het koppelen van de juiste producers aan de juiste acts centraal. Omdat ontplooiing van talent niet moet afhangen van een budget, willen we met de middelen die we nu hebben een plek creëren waar het voor iedereen mogelijk is om op te nemen.

Videoimpressies

See for yourself

Impressie regie
Impressie studio A
Impressie studio B

“live room”

Pricing

Bij BOEM geloven we in transparante communicatie, zodat je weet waar je aan toe bent. Wij geloven ook dat iedere act zich ergens anders bevindt op zijn pad, wat het doel ook is. Daarom hebben we verschillende mogelijkheden gecreëerd, die het voor iedereen mogelijk maken naar dat doel toe te werken. De studio blijft hetzelfde, maar het team stel je zelf samen op basis van budget en gewenste expertise. Van beginnende producers tot de elite van Nederland: jij bepaalt met wie je wilt werken en wie je nodig hebt om die volgende stap te zetten. Het is dus belangrijk om je doelen helder voor ogen te hebben. Wat heb jij nodig? Heb je bijvoorbeeld nu meer aan een volledige plaat van een beginnend producer, of juist aan een single van een grote hitproducer?

Total

Bekijk onze website op een desktopcomputer om een prijsindicatie te berekenen.

Masterclasses

Bij BOEM geloven we in teruggeven en bijdragen. Daarom organiseren we regelmatig masterclasses voor acts en producers/engineers. Deze masterclasses zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Op de hoogte blijven over deze masterclasses? Volg ons dan op Facebook!

"De ruimte en rust die hier gecreëerd is, kom je niet vaak tegen in een studio. Hier kan je niet anders dan je thuis voelen en dat hoor je terug op het album. Ze gaven ons alle ruimte om te zoeken, 100x opnieuw te beginnen, weg te lopen om vervolgens juichend 'YES' te roepen! Mogen we album drie weer bij jullie opnemen?"

Kirsten van Teijn

"Persoonlijk sta ik veel liever op het podium dan dat ik dagenlang in een studio zit. Tenzij het bij BOEM is. Mike en Frank luisteren goed naar de wensen van de muzikant en weten dit perfect te vertalen naar een te gekke sound. Hun creatieve en nuchtere benadering van het opnameproces zorgt voor een prettige samenwerking, waarbij iedere stem gehoord wordt en ruimte is voor gedachtewisseling en uitproberen. Daarbij is de studio zelf een plek waar je makkelijk 12 uur van je opnamedag kunt doorbrengen. Ik heb me er in ieder geval erg thuis gevoeld."

Tess van der zwet

"Dit jaar hebben we twee singles opgenomen bij Frank en Mike van BOEM: Snap Back en Electric Freedom, beiden te horen via thejars.nl en Spotify. De nummers klinken klokkie, lekker, relaxed en gezellig, maar je hoort ook de professionele sfeer en kwaliteit terug. Mike heeft gave, nieuwe, aanvullende ideeën; Frank is geruisloos, opnametechnisch top en snel. Geen blabla, ‘kijk mij het eens goed weten’, geen krakende apparatuur maar kwaliteit en kennis, plus humor en dat zo gewenste huiskamersfeertje. Thanks boys, we zien elkaar zeker weer!"

JeroenThe Jars

BOEM | studio
Westeinde 25b
2391 JA
Hazerswoude Dorp

Vacatures

Om te blijven groeien, zijn we regelmatig op zoek naar versterking  en ondersteuning op verschillende vlakken. Check onze vacaturepagina om te zien of we nu naar jou op zoek zijn.